Smaller Default Larger

Svečana dodjela ECDL sertifikata prosvjetnim radnicima

U okviru projekta  „ECDL – ZA DIGITALNU CRNU GORU“ održana je 19.09.2013. u Podgorici, svečana dodjela ECDL sertifikata. Na svečanosti su govorili Radule Novović, pomoćnik ministra za informaciono društvo i telekomunikacije, Marina Matijević, šef odsjeka za ICT Ministarstva prosvjete i Vladan Tabaš, direktor firme "Čikom".

Projekat „ECDL – ZA DIGITALNU CRNU GORU“ finansira Evropska Unija, a realizuje se u okviru IPA programa 2011. Partneri na Projektu su Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije, Ministarstvo prosvjete, ECDL Fondacija (JISA i DICG)i Delegacija EU u Crnoj Gori.

Prosveta1

Pitanja i odgovori

Ukoliko imate pitanja koje želite postaviti, to možete uraditi ovdje. Takođe možete na istom linku vidjeti listu odgovora na već postavljena pitanja.

Misija

DICG je želeći da što kvalitetnije, šire i transparentnije organizuje svoj rad pokrenuo sajt koji će predstavljati vezu sa svima koji žele pomoći u radu ovog Društva i uzeti aktivno učešće u njegovom radu. Na taj način će ovo Društvo biti od koristi svim informatičarima Crne Gore kao i svim ostalim koji danas više ne mogu raditi bez računara i informatike ili koji su, jednostavno, zaljubljenici u informatiku

Pretplata na novosti

Besplatna pretplata za automatsku dostavu novosti na Vašu e-mail adresu.

Kontakt

E-mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Telefon:
+382 (0)67 622600

Kontakt osoba:
Stevan Ljumović

Organizacija

Predsjednik DICG:
Stevan Ljumović