Smaller Default Larger

20jubilarni

OTVOREN XX JUBILARNI INFOFEST

Sinoć je u hotelu „Maestral“ u Miločeru, otvoren ovogodišnji jubilarni, dvadeseti Festival informatičkih dostignuća – Infofest 2013. koji traje od 29. septembra do 5. oktobra. Festival je otvorio prof. dr Vujica Lazović, potpredsjednik Vlade Crne Gore i Predsjednik upravnog odbora Festivala.

INFOFEST organizuje Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije Crne Gore i kompanija „Biznis link“ iz Beograda.Infofest već godinama predstavlja najznačajniji ICT događaj u našem regionu.

Učesnici Infofesta imatiće priliku da čuju novosti iz razvojnih laboratorija svjetskih tehnoloških lidera (Oracle, Microsoft, IBM, Hewlett Packard, SAP, Ericsson...), prezentacije vodećih ICT kompanija iz regiona (Asseco, Saga, Digit, e-Smart, Čikom, SRC, TeleGroup, Energodata, CHS,...) i novosti iz ponude telekomunikacionih operatera (Crnogorski Telekom, Telenor).

Pitanja i odgovori

Ukoliko imate pitanja koje želite postaviti, to možete uraditi ovdje. Takođe možete na istom linku vidjeti listu odgovora na već postavljena pitanja.

Misija

DICG je želeći da što kvalitetnije, šire i transparentnije organizuje svoj rad pokrenuo sajt koji će predstavljati vezu sa svima koji žele pomoći u radu ovog Društva i uzeti aktivno učešće u njegovom radu. Na taj način će ovo Društvo biti od koristi svim informatičarima Crne Gore kao i svim ostalim koji danas više ne mogu raditi bez računara i informatike ili koji su, jednostavno, zaljubljenici u informatiku

Pretplata na novosti

Besplatna pretplata za automatsku dostavu novosti na Vašu e-mail adresu.

Kontakt

E-mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Telefon:
+382 (0)67 622600

Kontakt osoba:
Stevan Ljumović

Organizacija

Predsjednik DICG:
Stevan Ljumović