Smaller Default Larger

Dodijeljeni ECDL sertifikati prosvjetnim radnicima u Podgorici

 

Svečano uručenje ECDL sertifikata za 115 prosvjetnih radnika u okviru projekta “ECDL – ZA DIGITALNU CRNU GORU” održano je u Podgorici.

Na svečanosti su govorili: Radule Novović, pomoćnik ministra za informaciono društvo i telekomunikacije, Nataša Gazivoda, v. d. generalna direktorica Direktorata Ministarstva prosvjete i Željko Jaćimović, direktor Ispitnog centra Crne Gore.

ECDL sertifikate prosvjetnim radnicima iz Podgorice uručili su Nataša Gazivoda i Željko Jaćimović.

Projekat „ECDL – ZA DIGITALNU CRNU GORU“ finansira Evropska unija i sprovodi se kroz program IPA 2011. Inicijatori i partneri u realizaciji projekta su Ministarstvo prosvjete i Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije, a nosioci aktivnosti su ECDL fondacija i Regionalna ECDL kancelarija

Pitanja i odgovori

Ukoliko imate pitanja koje želite postaviti, to možete uraditi ovdje. Takođe možete na istom linku vidjeti listu odgovora na već postavljena pitanja.

Misija

DICG je želeći da što kvalitetnije, šire i transparentnije organizuje svoj rad pokrenuo sajt koji će predstavljati vezu sa svima koji žele pomoći u radu ovog Društva i uzeti aktivno učešće u njegovom radu. Na taj način će ovo Društvo biti od koristi svim informatičarima Crne Gore kao i svim ostalim koji danas više ne mogu raditi bez računara i informatike ili koji su, jednostavno, zaljubljenici u informatiku

Pretplata na novosti

Besplatna pretplata za automatsku dostavu novosti na Vašu e-mail adresu.